Nöjd eller pengarna tillbaka.

Vi köper tillbaka din Nextorch om du inte är nöjd!

Ladda ner dokumentet här! 

Grattis! Kul att du köpt en produkt från Nextorch! Vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med din lampa, faktiskt så säkra att du får returnera den och få ditt utlägg tillbaka från oss om du inte är nöjd. Ut och testa! Du får använda produkten men den ska vara komplett vid eventuell retur.

Är du inte nöjd så fota av det här dokumentet ifyllt med dina detaljer tillsammans med kvittot och skicka in till oss på mejladress: nextorch@nordik.se så mejlar vi dig en frakthandling och sätter in det du lagt ut för lampan på angivet konto när vi fått den i retur tillsammans med kvitto och det här underlaget. Du har kvittots datum plus 31 dagar på dig att mejla oss för returen.

Namn

 

Adress

 

Ort

 

Postnummer

 

Telefonnummer för sms-avisering

 

Mejladress

 

Bankkontonummer, inklusive clearingnummer

 

Vad fattas för att du skulle vara helt nöjd med ditt inköp?

 

Tidsperiod

Vi måste ha din begäran till vår mejl senast kvittots datum plus 31 dagar. Kampanjen gäller produkter inköpta under hela 2023.

Geografi

Kampanjen gäller endast produkter köpta i Sverige.

Vi återbetalar endast till svenska bankkonton.

Beloppsgränser

Kampanjen gäller endast produkter med ett värde av 500 kr eller mer, summan är per styck.

Antal produkter

Du kan bara utnyttja kampanjen en gång per unik produkt och kvitto, kampanjen gäller dock för flera likdana produkter köpta på samma kvitto vid samma tillfälle.  

Typ av kund

Kampanjen gäller såväl privatpersoner som näringsidkare. 

Info till återförsäljare:

Kampanjen sköts helt av Nordik, men bör såklart kunna hjälpa er med försäljningen, kunden riskerar inte att bli missnöjd. Vill ni hjälpa kunden så skicka bara alla handlingar och produkt enligt sida ett så hjälper vi kunden omgående.

Ladda ner dokumentet här!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen