Crossfire HD

Många jägare, skyttar och fågelskådare skulle gärna vilja ha en tubkikare till hands för att förlänga sina spaningssessioner och få ut mer av sin tid på skjutbanan, men många tubkikare på nybörjarnivå levererar inte den prestanda de behöver. Det är på väg att förändras. De helt nya Crossfire® HD tubkikarna ger jägare, skyttar och fågelskådare alla fördelar med en funktionsrik tubkikare med den tillförlitlighet och prestanda som krävs för att konsekvent hitta och fälla vilt, och föra vilket mål som helst närmare.

 

Allt börjar med det HD optiska systemet, som levererar imponerande upplösning och skärpa från kant till kant. Det innebär överlägsna detaljer och att man får ut mer av ett mycket generöst synfält. Tillsammans får du en robust, hållbar tubkikare som kan hantera vilken terräng som helst.

 

Crossfire® HD tubkikarna levererar också bekvämlighet och enkelhet. Den Arca-Swiss-kompatibla foten gör att dess kraftfulla optik passar direkt på de flesta stativ utan en adapter och monteras direkt på alla Vortex® stativ. Dessutom gör det omslutande fokushjulet att profilen blir trasselfri: Lätt att stoppa i och ta ur din packning. Crossfire® HD tubkikarna finns i en mängd olika konfigurationer, så att du kan hitta den perfekta optiken för din jakt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen