Hunt - Högkvalitativa produkter för jakt och skytte

 

Nordik Distribution – en av Sveriges största jaktgrossister

För många handlar jakt om att få vara ett med naturen. Kanske är du på väg med dina vänner på en jaktresa. Kanske är du ute med jakthunden eller så sitter du på ett pass, tänder en brasa och njuter av naturens tystnad och dess friska luft. Hur du än brukar jaga vill vi att din jaktupplevelse ska bli så bra som möjligt. Vår ambition på Nordik Distribution är att kunna ge våra slutkunder en fantastisk jaktupplevelse med kvalitetsprodukter från kända varumärken från bland annat GRS, Hawke Optics och Vortex Optics som håller säsong efter säsong.

Här har vi samlat hela vårt breda sortiment med jaktutrustning av hög kvalitet. Botanisera bland över 30 kvalitetsvarumärken och 4 000 produkter inom jakt och skytte. Vi distribuerar allt från vapenvård, kolvar, handladdning, kikarsikten, jaktknivar, ryggsäckar och belysning till vapen. Du finner produkter som läskstänger och rengöringsmedel för vapenvård från Ballistol, ThorroClean och Tipton. Om du handladdar hittar du allt från tumlingsmedia till krutdoserare från Frankford Arsenal. Du finner också tillbehör till kikarsiktet som stålringar från Contessa, Rusan och Warne.  Dessutom hittar du även accessoarer till din jaktryggsäck så som vattenblåsor, regnskydd och tillbehör till MOLLE-system från Badlands och Eberlestock hos oss. Är du på jakt efter eftersöksbelysning, ficklampor eller pannlampor hittar du kraftfull och högkvalitativ belysning från Nextorch. Vidare erbjuder vi högkvalitativa kolvar och kikarsikten från Zero Compromise och Nightforce till långhållskytte (även kallat PRS)  samt annan typ av skytte.

För all typ av jakt oavsett jaktsäsong

Vi har produkter för all typ av jakt som bland annat eftersöksjakt, drevjakt, fågeljakt, vildsvinsjakt och älgjakt. Oavsett om du sitter på pass eller är hundförare har vi produkterna du behöver inför jaktsäsongen. Vi på Nordik vet att det är minst lika viktigt att vara förberedd inför jakten, därför har vi även skjutmål och stabila och justerbara skjutstöd från Caldwell så att du har vapnet redo när det dags för jakt. 

Osäker på vad du behöver? Vi hjälper dig att hitta rätt produkter till dina behov. Våra proffsiga säljare har många års erfarenhet samt stor kunskap inom jakt och skytte.  

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen