Nanuk

Plasticase, som grundades 1984 under namnet Resentel Ltd, omstrukturerades till att bli NANUK med målet att tillverka världens främsta formsprutade plastväskor. Inspirerade av Swatch, började de med trendiga väskor som modeaccessoarer. Företagets utveckling ledde till skapandet av NANUK "Evolutionen av skydd", en serie vattentäta och oförstörbara väskor för krävande användare som militär och polis. Med tillverkning i Kanadas hårda klimat, strävar NANUK efter att skapa väskor av högsta kvalitet.

Plasticase, NANUK:s moderbolag, började ursprungligen tillverka plastväskor år 1984 under namnet Resentel Ltd.

Några år senare, efter att företagets ägande omstrukturerades, framträdde Plasticase med ett tydligare uppdrag: att designa, utveckla och tillverka de högsta kvalitativa formsprutade plastväskorna i världen.

Genom att initialt dra en parallell till framgången och trenden som hade skapats av Swatch (ett märke för plastklockor tillverkade i Schweiz), gjorde vår första produktinitiativ sin debut som ett modeaccessoar och såldes som en cool "måste-ha" väska för studenter och unga vuxna genom exklusiva varuhus, trendiga designbutiker och modeaccessoarbutiker. När företaget utvecklades blev efterfrågan på en innovativ serie robusta, vattentäta väskor uppenbar.

Plasticase gick vidare med ett djärvt svar: NANUK "Evolutionen av skydd" – en komplett serie av vattentäta och oförstörbara skyddsväskor avsedda för militära, polisiära, industriella och professionella användare. NANUK designar och bygger sina väskor för obarmhärtiga miljöer. Var bättre att göra det än i Kanada?

Endast Schweiz och Japan rankas högre när det gäller rykte för att göra produkter av hög kvalitet globalt! NANUK tror att det inte finns någon bättre miljö än Kanadas kalla, hårda förhållanden för att tillverka väskor som skyddar värdefull utrustning.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen