Om oss

Kenneth, ägare och säljare
Självklart med från start, besitter därför en del helt onödig kunskap. Fritid på sofflocket eller i skogen, gärna svettig.
Jonas, en av alla våra ingenjörer. Säljare norr, distrikt från kontoret och norrut, reklamationsansvarig och kontorschef. Hundförare med björn på meritlistan.
Joakim, ekonomichef med självklar koll på kronan och mycket annat. Allätare i jaktsammanhang.
Erik, grafiker och kundtjänst som hängt med länge och har en bred kunskap. Hundägare som ibland ”offrar” lunchen för lite precisionsskytte.
Fredrik, säljare södra norrland, grovt Umeå och söderut med Söderhamn som sydligaste utpost. Inbiten jägare som laddar sina egna patroner, “utemänniska” med stort intresse för skidor och cyklar gärna.
Johannes, kundtjänst, packar, löser reklamationer och packar upp men helst grenslar han en lössnömaskin.
Mattias, säljer extraljus och övrig belysning. Ingenjör med motorintresse.
Ulf, säljer optik och jakttillbehör i södra Sverige, grovt Nyköping och söderut. Utbildad ingenjör och dessutom vapensmed.
Sara, lantbrukare på fritiden och kundtjänst och ekonomihantering när hon lämnar hemmet för “storstan”.
Marcus, säljare mellansverige grovt söder om Söderhamn till Nyköping. Tillhör världseliten i PRS-skytte, tävlar gärna utomlands men bor i Västerås där han ofta rastar sin tyskterrier >Jax.
Stina, åker helst skidor men kan tänka sig en fjällmara. På jobbet är hon närmaste kollega med Johannes, packar, räknar och packar upp”.
[/su_row]