GRS - Högkvalitativa gevärskolvar för jakt & tävlingskytte

GRS (Grodås Rifle Stocks) är en norsk tillverkare av högkvalitativa gevärskolvar i björklaminat, komposit och chassi för jakt, tävlingsskytte och långhållsskytte. Förutom att kolvarna finns i olika modeller kommer de även i en rad olika färger att välja mellan. Redan från början hade de som mål att utveckla ergonomiska kolvar med justeringsmöjligheter. Det blev en framgångssaga som har gjort de kända för precis det – innovativa, justerbara och ergonomiska kolvar som gör skytten ännu bättre. 

Grunderna till designen har varit att addera så många funktioner som möjligt utan att tumma på det estetiska. Det har resulterat i att kolvarna har ett vinklat handgrepp för att få ett mer ergonomiskt och avslappnat grepp vid skyttet. Alla kolvar har GRS patenterade speedlocksystem för ännu snabbare och mer precist skytte. Speedlocksystemet är ett knapptryck bort och möjliggör smidig justering av kindstödet, samt för de flesta modellerna även justeringen av bakkappan. 

Tre typer av kolvar: laminat, komposit och aluminiumchassi

Deras kompositmodeller består av en kombination av egenutvecklad high-end glasfiberkomposit med högsta ISO-rankningen, för att få ut de bästa egenskaperna och robusta kolvar för alla förhållanden.

Laminatkolvarna består av björklaminat och kommer i flera färger. Med rätt skötsel håller kolven hela livet. Håll den ren och behandla träet ofta med deras stockolja för längre hållbarhet. 

Aluminiumchassimodellerna är tillverkade med god korrisionsbeständighet och hållbarhet. Perfekta för långhållsskytte eller annat typ av skytte.

Det breda utbudet av kolvar och tillbehör lämpar sig perfekt för alla typer av jaktformer, tävlingsskytte och långhållsskytte. GRS kolvar är handtillverkade i deras egen fabrik i Norge och testas innan de skickas till kund. De tillämpar 5 års garanti på sina kolvar. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen