Eberlestock - Ryggsäckar med MOLLE-system och smarta lösningar

Eberlestock är ett amerikanskt märke grundad av Glen Eberle som tillverkar ryggsäckar och tillbehör. Med rötter från skidskytte revolutionerade han skidskyttesporten med ett ännu lättare gevär till att nu utveckla bland annat bättre ryggsäckar och gevärshölster för friluftsmänniskor. Här hittar du originella och nyskapande ryggsäckar för att ge dig den ultimata upplevelsen – vare sig du söker en jaktryggsäck, en ryggsäck till skytte eller vandring och äventyr. De erbjuder även ett brett taktiskt sortiment som är välanvänt inom den amerikanska militären och rättsväsendet.  Du hittar bland annat jaktryggsäckar med hölster, bärmesar, handkikarväskor, mindre ryggsäckar med dolda fack som dessutom är kompatibla med vätskeblåsor. 

 

 

MOLLE-system och EMOD-system

Eberlestock är pionjärer inom sin genre och erbjuder rejäla ryggsäckar med smarta lösningar i form av avtagbara och separata delar. Majoriteten av deras produkter är även designade med MOLLE-system för att du ska kunna kombinera ihop ryggsäcken med den utrustningen som passar just dig och dina behov. De har även utvecklat sitt eget EMOD-system som skapar otaliga konfigurationer med ett tankesätt som genomsyras av möjligheter och ultralätta lösningar. Med solida och hållbara YKK-dragkedjor eller med kompressionsspännen fäster du enkelt utrustningen på Eberlestocks bärmes F1 Mainframe.

Eberlestocks kamouflagetyg

Färgerna Mountain, Mirage och Skye

Deras kamofulagetyger är mångsidiga och effektiva i alla miljöer. De använder en dubbelbildsteknik genom att lägga en ”abstrakt slöja” över ett definierat mönster. Slöjan ger ett andra lager och det tvingar ögat att fokusera på endast ena lagret medan det andra tonas ut ur fokus. Det bidrar till ökad kontrast och djup i tyget.

Färgen mountain är designad för mörka trämiljöer med olika nyanser av grönt. Medan mirage har jordnära med subtila nyanser av lila som återfinns i salviabuskarna i Nordamerikas öken. Slutligen är skye det mest kontrastrika kamouflagetyget för att kunna kamouflera dig mot horisonten. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen