Badlands - Väskor & ryggsäckar i toppkvalitet för all typ av jakt

I över 25 år har Badlands tillverkat ryggsäckar och väskor i toppkvalitet med hög komfort för all typ av jakt. Historian om Badlands sträcker sig tillbaka till 1992 då ett kompis gäng hyrde in sig i ett förvaringsskjul och köpte bland annat två symaskiner. Med många idéer i huvudet satte de sig ned för att utveckla dem. Ett år senare lyckades de uppgradera skjulet till ett gammalt möbellager, och det var här idén om jaktryggsäckar kläcktes. Kända för sin innovation och höga kvalitet har de kommit att bli ett etablerat och välkänt varumärke från USA.

Badlands erbjuder fantastisk garanti som du kan läsa mer om här: Badlands garanti

Badlands produkter är fullpackad med innovativa funktioner 

Approach och Approach FX – Anpassningsbara kamouflagemönster

Badlands anpassningsbara kamouflagemönster ger tack vare deras neutrala färgpaletter ett effektivt kamouflage i varierad terräng och alla årstider. Färgerna består av flera lager för att säkerställa att djuret inte kan upptäcka var ett mönster slutar och det andra börjar. Blandningen av lager, former och färger ger en visuell förvirring och ett effektivt kamouflage. Även om djuret tror att det ser dig är det redan för sent.

Vattentät teknologi

Det finns olika typer av durable water repellent (DWR) med olika grader av effektivitet och Badlands använder sig av C6 DWR på alla deras produkter. De använder Dupont® Teflon™ tygskydd som är både vatten- och smutsavvisande även på de tuffaste fläckarna som blod och oljor. Utöver vattenavvisande skydd används vattentäta tyger vid tillverkningen av deras produkter. Tyget består ofta av flera lager som samtidigt andas tack vare sitt vattentäta membran. Tillsammans håller det dig torr och bekväm samtidigt sval under turen. För att försäkra produkternas vattentäthet har Badlands även förseglat sömmarna med vattentättejp.

KXO-32 och KXO-50 tyg

Slitstarkt och tyst tyg gjord av vattentätt material för att klara av många år av användning. KXO-32 har länge varit deras standardtyg, men nu har de introducerat ett nyt uppgraderat tyg – KXO-50. Det nya tyget är lika slitstarkt, tyst och vattentätt som KXO-32, men ännu lättare. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen